Kalustemestarit Leo Cederberg Ky
Karhusaarentie 20, 68660 Pietarsaari
puh. (06) 484 7930
gsm. 044 560 3071

Kodin säilytysratkaisut

Vasemmalta voit selata muutamia esille laittamiamme säilytysratkaisuja. Kalustemestareiden monipuolisesta valikoimasta voit valita kokonaisuuden, joka sopii käytettävään tilaasi ja oman kotisi sisustukseen. Kalustemestareilta saat tarpeittesi mukaisen säilytysratkaisun niin pieneen kuin suureenkin kodin tilaan.

Kaappi- ja liukuoviratkaisut ovat oleellinen osa kodin sisustusta. Kalustemestareiden säilytysratkaisuilla tuot kotiisi toimivuutta, järjestystä ja tunnelmallisuutta. Esimerkiksi eteistilan säilytysratkaisuilla luot ensivaikutelman asunnostasi, sillä eteistila toimii kodin käyntikorttina, säilytystilaa ei ole koskaan liikaa.

Valmistamme säilytysratkaisut mittatilaustyönä juuri sellaiseksi kuin haluat. Palvelumme kattaa suunnittelun, mittakäynnit, valmistuksen ja asennuksen. Tutustu Kalustemestareiden
kaappi- ja liukuoviratkaisuihin.

Tervetuloa käymään ja suunnittelemaan kanssamme uusia, katseen ja käytön kestäviä säilytysratkaisuja kotiisi!

Kalustemestarit Leo Cederberg Ky
Karhusaarentie 20, 68660 Pietarsaari
puh. (06) 484 7930
gsm. 044 560 3071
email. kalustemestarit@kalustemestarit.fi

 

Tyyliä ja toimivuutta

Kalustemestareilta löydät kalusteet kaikkiin kodin tiloihin. Kotisi todellinen tunnelma pääsee esiin, kun jokaisella tavaralla ja vaatteella on oma paikkansa. Kalustemestareiden säilytysratkaisuilla saat kotiisi toimivat ja kauniit ratkaisut muun muassa eteiseen, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Peiliovilla saadaan avaruuden tuntua pieneenkiin tilaan. Tervetuloa käymään ja suunnittelemaan kanssamme uusia, katseen ja käytön kestäviä säilytysratkaisuja kotiisi!