Kalustemestarit Leo Cederberg Ky
Karhusaarentie 20, 68660 Pietarsaari
puh. (06) 484 7930
gsm. 044 560 3071

Tutustu kylpyhuonemalleihimme

Vasemmalta voit selata muutamia esille laittamiamme kylpyhuonemalleja. Muiden kodin huoneiden tapaan myös kylpyhuone voi olla viihtyisä tila. Kylpyhuoneeseen saadaan oikeilla kalustevalinnoilla lisää säilytystilaa, tyyliä ja tunnelmaa.

Sopivaa kylpyhuoneratkaisua etsiessäsi kannattaa kalusteosien laatuun kiinnittää erityishuomiota, sillä kylpyhuoneen kalusteiden tulee kestää erityisolosuhteita ja kosteutta mahdollisimman hyvin. Kylpyhuonevalintaa tehdessäsi teet ratkaisua vuosikymmeneksi eteenpäin.

Kalustemestareilta löydät kestävän ja laadukkaan valikoiman erilaisia kylpyhuoneratkaisuja, useilla värivaihtoehdoilla ja ovimateriaaleilla. Valikoimastamme löydät sekä perinteisiä, että moderneja kylpyhuoneratkaisuja.

Palvelumme kattaa suunnittelun, mittakäynnit, valmistuksen ja asennuksen. Tutustu Kalustemestareiden kylpyhuone valikoimaan ja löydä oman näköisesi ratkaisu kotisi kylpyhuoneeksi.

Ota yhteyttä Kalustemestareihin, niin laadimme suunnitelman uudesta kylpyhuoneestasi omien toivomustesi pohjalta.

Kalustemestarit Leo Cederberg Ky
Karhusaarentie 20, 68660 Pietarsaari
puh. (06) 484 7930
gsm. 044 560 3071
email. kalustemestarit@kalustemestarit.fi

Millainen on hyvä kylpyhuone?

Olipa toimenpiteenäsi sitten uuden kylpyhuoneen toteuttaminen, vanhan remontointi tai ehostaminen, on sen suunnitteluun käytettävä riittävästi aikaa. Kylpyhuonettasi suunnitellessasi joudut tekemään päätöksiä jolla on suoria vaikutuksia kylpyhuoneesi toimivuuteen ja käytännöllisyyteen. Käytössäsi olevat neliömetrit, elämäntilanteesi sekä oma tyylisi ja tarpeesi antavat hyvät perustukset kylpyhuoneen suunnitteluun, niiden pohjalta kylpyhuoneesi ei voi epäonnistua.