Kalustemestarit Leo Cederberg Ky
Karhusaarentie 20, 68660 Pietarsaari
puh. (06) 484 7930
gsm. 044 560 3071

Tutustu keittiömalleihimme

Vasemmalta voit selata muutamia esille laittamiamme keittiömalleja. Näiden mallikeittiöiden avulla saat esimakua siitä millaisia keittiöratkaisuja voimme sinulle tarjota, lisäksi toivomme näiden keittiömallien helpottavan sinua myös oman unelmiesi keittiön hahmottamisessa.

Keittiön suunnittelu aloitetaan sinun tarpeittesi ja toiveittesi pohjalta. Käytettävissä olevan tilan sekä toiveittesi ja tarpeittesi pohjalta teemme sinulle keittiösuunnitelman tulevasta keittiöstäsi. Keittiösuunnitelma on mahdollista esittää pohjakuvana, sivukuvana sekä kolmiulotteisena perspektiivikuvana. Keittiösuunnitelman ansiosta pystyt hahmottamaan paremmin miltä keittiösi tulisi asennettuna näyttämään.

Palvelumme kattaa suunnittelun, mittakäynnit, valmistuksen ja asennuksen. Tutustu Kalustemestareiden keittiökalustevalikoimaan ja löydä tarpeisiisi sopiva keittiöratkaisu.

Kalusteosia vaihtelemalla pystyt rakentamaan yksilöllisen keittiön juuri sinun makuusi. Luo kanssamme keittiö, joka hivelee kaikkia aistejasi.

Ota yhteyttä Kalustemestareihin ja kerro meille etsimästäsi keittiöstä, niin suunnittelemme ja luomme sinulle sellaisen.

Kalustemestarit Leo Cederberg Ky
Karhusaarentie 20, 68660 Pietarsaari
puh. (06) 484 7930
gsm. 044 560 3071
email. kalustemestarit@kalustemestarit.fi

Millainen on hyvä keittiö?

Keittiöllä on keskeinen asema kodin luonnollisena kohtaamispaikkana ja siksi keittiön suunnitteluun, viihtyvyyteen ja käytännöllisyyteen kannattaa panostaa. Vaikka pääasiassa keittiötä käytetään kodin ruoanvalmistus- ja ruokailupaikkana, niin hyvä keittiö toimii myös viihtyisänä oleskelu- ja työtilana. Hyvä keittiö palvelee jokapäiväistä elämäämme ja jokaista keittiön käyttäjää, joten toimivuus, muunneltavuus, turvallisuus ja monikäyttöisyys ovat keskeisiä palikoita hyvän keittiöratkaisun rakentamisessa.